Reaktiot pelaajan Sparta: Maalin Cermak, Lafata usko Konatého

Kun torstain ottelu Europa Leaguen Rostov (0: 4) oli selvää. Sparta haluavat pelata seuraavassa pelissä (kotona liiga vastaan ​​Bohemians) voi. Ja tietäen, että he olivat jopa kouluttajia, jotka ovat valmiita sunnuntain kaksintaistelu oli kolme muutoksia alkaa muodostumista. Heidän joukossaan oli sisällyttäminen Aleše Ćermáka, jotka kamppailevat “kenguru” järjestettiin suuri hitti kotiin kaukaa. Miten uudet pelaajat kokoonpano teki?

Vaikka Rostov spartalaiset kimppuun ja paljon Julišovy tehtävät olivat enemmän puolustuskannalle ensimmäisellä keväällä liigan pelin vastaan ​​Bohemians 1905 Sparta joutui työnnä hyökätä. Tiukentuneiden toimiaan, kouluttajat palasi kokoonpanoon kapteeni Davida Lafatu. Hän taisteli paljon epämiellyttäviä henkilökohtaisten kaksintaisteluun vieras pelaajia, mutta ei ole mitään suurempaa mahdollisuutta saada.Hänen maineensa maalintekijä on vielä suorittaa.

Aleš Čermák

hyökkäykseen Letenští veto, vaikka varmistusmediaan. Vain istui penkillä puolustautui viritetty Lukáš Vácha sai Aleš Čermák, jonka se luonnollisesti vetää pitemmälle kuin oma maali. Ja vaihe FIRE et ai. Hän tuli ulos. Kapteeni esitys 21 vuoteen päätti ottelun näytösottelun osui takana. Jälkipuoliskolla jo tietää itsestäsi ja eivät maksa, ja hänen suorituskyky laski, samoin kuin joukkueen. “Hän antoi kunnon suorituskykyä, ehkä lopussa hänen voimansa hiipui”, sanoi Sparta valmentaja Tomáš Požár.

Spartan puolustus Europa Leaguen Rostov tuntui hidas, ei-kompakti ja kasataan yksi virhe toisensa jälkeen.Kävin siis sunnuntaina pelaamaan Mario Holek paikka Ondrej Mazuch, joka paljastunut torstain kaksintaistelu kesti. Käyttöönotto tytöt Departed ei läpäise, ottelun aikana, mutta ei merkittävästi ei epäonnistunut.


Omatunto tulisi tutkia enemmän kollegaansa stoperské näkymä pari Michal Kadlec. Mutta jotka yhdessä pysyvät torstain rematch Rostov, ei ole selvää. Kouluttaja palo ottelun jälkeen sanoi, että Sparta on laaja ydinjoukko ja muutoksia tapahtuu, ja niin, että pelaajat pyöritettiin.

Tiémoko Konaté

Muutos raportissa, vaikka ei huolta, mutta yllätyksenä joillekin se oli. Myöhemmin Torstai lyhyt, kun annat Konate laittaa kaksi keltaista korttia, ja tietysti hän meni 32 minuuttia, se ei ollut tarkoitus saada luottamusta sunnuntaina. Valmentajat voi tarkista täältä tukea ja vastaan ​​Bohemians lopulta soitti täydet 90 minuuttia.Vaikka ne osoittivat hänen aggressiivinen pelata, kun jääkiekko olkapään leikkaus katkesivat vierailevat Švece jälkipuoliskolla ja puolustus joutui lopettamaan vain hinnalla keltaista korttia.

napsauta