Voittaa Tsekin nautti Bokros: Semi reilusti suunnitelma

Montreal, Bratislava. Valmentaja Ernest Bokroš johtava Slovakian kahdenkymmenen vuoden juniori maailmanmestaruuden neljännen kerran, ainoa kerta hänen joutumassa play off Venäjän Ufa 2013. Kun ajan välieriin Kanadassa tänä vuonna ei lasketa.

“Minun täytyy nauraa sille “sanoi 55-vuotias valmentaja jälkeen Neljännesvälierien voittaa Tshekki 3 0

” matkustimme Montreal joukkueen että säästämme eliittiin ja soitti pudotuspeleissä. Semi reilusti suunnitelma .Mutta nyt ei täyty, haluamme mennä pitemmälle. “

nuori jääkiekkoilijoiden Slovakia auttoi, että sen jälkeen neljä ottelua ryhmässä Montrealissa oli uudenvuodenaattona ja uudenvuoden pois, he olivat huoneessa valmistautuu hänen puolivälierissä vastustaja .

sijaan tsekit pelataan tarkastella tässä artikkelissa jopa keskellä viimeisen päivän raskaiden torjumiseksi venäläisten kanssa ja seuraavana päivänä matkusti Toronto Montreal.

“meillä oli riittävästi aikaa meille yksityiskohtiin přichystali Tsekin joukkue “sanoo Bokros.” katsoimme jatkoa artikkelin kuuluu premium-sisältöä Sme.sk sinäkin voidaan tilaajalle vuositilaus 29 € tilaus Tallenna jopa 17,80 €, kun kuukausimaksun neljännesvuositilauksena 9,90 € Tilaa U Säästä € 1,80, verrattuna kuukausimaksun kuukausimaksun € 0.98 Book Hinta € 0,98 pätevät uusille tilaajille ensimmäisen kuukauden aikana. Muut kuukaudet ovat hintaan 3,90 €.Minulla on jo tilaus – Kirjaudu sisään tilauksesi: rajoittamaton pääsy sisältöön Sme.sk, Korzar.sk ja Spectator.sk yli 20 vuoden arkiston Sme.sk lukeminen ja haastattelut liitteiden TV OKO / World TV, viikonloppuisin ja rajoittamaton foorumin keskusteluasiakirjoista rajoittamaton pääsy videoita ja Slovakian elokuva Sme.sk saatavilla PC ja Android ja iPhone Jatkuu artikkeli kuuluu premium-sisältöä Sme.sk Avaa tämä artikkeli 0,50 € Avaa maksun jälkeen artikkelin muutaman sekunnin avaa ja voit jatkaa lukeminen vuositilaus 29 € Tilaa säästä jopa 17,80 €, kun kuukausimaksun Kuukauden p redplatné 3,90 € Tilaa jo tilaus – Kirjaudu sisään tilauksesi: rajoittamaton pääsy sisältöön Sme.sk, Korzar.sk ja Spectator.sk yli 20 vuoden arkiston Sme.sk lukeminen ja napsauta haastatteluja liitetiedostoja OKO TV / TV WORLD Weekend Forum rajattomasti keskusteluasiakirjoista rajoittamaton pääsy videoita ja Slovakian elokuva Sme.sk saatavilla PC ja Android ja iPhone

näkymä